Bruiloften

 

Jullie gaan trouwen. Eén van de meest bijzondere momenten in jullie leven. Of het nu een spontane ingeving is, en je alles snel geregeld hebt, of dat je een jaar met de voorbereidingen bent bezig geweest en alles tot in de puntjes is verzorgd: de dag is zó voorbij. Wat overblijft, zijn herinneringen en foto’s. Bij ons zijn jullie aan het juiste adres voor bruidsfotografie.

MulderFotografie is gespecialiseerd in bruidsreportages. Wij kunnen jullie bruiloft vastleggen van het opmaken van de bruid tot en met het bruiloftsfeest, maar net zo goed kunnen we alleen de ceremonie komen fotograferen. Met twee fotografen kunnen we vanuit verschillende hoeken de dag schitterend vastleggen, maar één fotograaf is uiteraard vriendelijker voor jullie portemonnee. En of jullie alleen de digitale foto’s digitaal willen, een luxe album dat tientallen jaren meegaat, bedank-kaartjes of wat dan ook: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Volgens ons is een trouwreportage maatwerk. Neem gerust contact met ons op, dan maken we een afspraak om jullie te leren kennen en te luisteren naar wat jullie wensen zijn, zodat we een passende aanbieding kunnen doen!